STEENSTRIPS

Algemene Bouwwerken Sprenghers
Algemene Bouwwerken Sprenghers

Wanneer de gevel van je woning toe is aan een grondige renovatie of opfrisbeurt, kies dan voor een gevelrenovatie met steenstrips. Algemene Bouwwerken Sprenghers heeft de nodige cursussen en opleidingen gevolgd voor het aanbrengen van steenstrips. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen. Voor gevelrenovaties werken wij met de kwalitatieve materialen Façabrick van Wienerberger en Eboard van Vandersanden. 

 

Wat zijn steenstrips? Steenstrips zijn een dunnere versie van originele gevelstenen. Daardoor hebben steenstrips dezelfde eigenschappen als normale gevelstenen. De geringe dikte van steenstrips heeft als voordeel dat de normale detaillering van ramen en deuren behouden blijft. Hierdoor heb je geen hoge aanpassingskosten. Eens steenstrips gevoegd zijn, hebben ze volledig hetzelfde uitzicht als gewoon metselwerk met volle gevelstenen.

 

Steenstrips geven veel nieuwe mogelijkheden voor de gevels van zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten en hebben vele voordelen : ruimtebesparend, energiebesparend, niet te onderscheiden van originele gevelstenen, dezelfde kwaliteit als normale gevelstenen. Een ander groot voordeel is dat er tussen de nieuwe steenstrips en de originele gevelstenen een extra isolatie geplaatst kan worden. Op deze manier krijgt je woning niet enkel een nieuw uitzicht, maar zal de woning ook veel beter geïsoleerd zijn. Steenstrips zijn ook erg licht. Hierdoor moet je je geen zorgen maken of de funderingen van je woning het extra gewicht wel zullen kunnen dragen. Nog een voordeel is dat er bij steenstrips geen breekwerken uitgevoerd moeten worden. De plaatsing van isolatie en steenstrips gebeurt op een nette en vlotte manier, zodat je snel kan genieten van een mooie nieuwe gevel.

 

Geïnteresseerd in deze methode voor een snelle, eenvoudige en betaalbare gevelrenovatie? Neem dan contact met ons op zodat we je meer informatie kunnen geven.

Een gevelrenovatie met steenstrips doet je gevel opnieuw stralen.

Gevelrenovatie Dessel – met gebruik van Façabrick van Wienerberger

Houtskelet Westerlo, combinatie van gevelmetselwerk en steenstrips

Gevelrenovatie Herentals – met gebruik van steenstrips van Vandersanden

Totaalrenovatie Korbeek-Lo, E-board systeem en steenstrips van Vandersanden

Algemene Bouwwerken Sprenghers
Bel 18 - 2440 Geel
0497 / 17 68 46
info@bouwwerkensprenghers.be
Algemene Bouwwerken Sprenghers
Bel 18 - 2440 Geel
0497 / 17 68 46
info@bouwwerkensprenghers.be