NIEUWBOUW

Algemene Bouwwerken Sprenghers
Algemene Bouwwerken Sprenghers

Bouwplannen? Doe voor je nieuwbouw een beroep op Algemene Bouwonderneming Sprenghers BV. Wij hebben een ruime ervaring in de ruwbouw van rijwoningen, vrijstaande woningen, riante villa’s en kleine appartementsgebouwen. Wij bouwen woningen en appartementen in de door jouw gekozen bouwstijl, manoir, pastorie, modern of klassiek, volledig volgens jouw wensen en vooropgesteld budget. Zo kan je een woning laten bouwen die volledig bij jou past.

Algemene Bouwonderneming Sprenghers BV is gespecialiseerd in de volledige ruwbouw van nieuwbouwwoningen en appartementen. Hierbij zorgen wij voor alle werken, zoals de graafwerken, grondwerken, funderingen, metselwerken tot het plaatsen van een gevelsteen. Ook kelders en betonnen trappen kunnen voorzien worden. Indien gewenst kunnen wij je woning ook winddicht opleveren. In dat geval zorgen wij ook voor de plaatsing van het dak, de ramen en deuren. Nog een stapje verder en je woning volledig afgewerkt opgeleverd krijgen? Dat kan! Wij werken samen met een vast team van onderaannemers die allemaal over de nodige vakkundigheid beschikken om de werken kwalitatief en duurzaam af te werken. In alle bouwprojecten is Chris Sprenghers je enige aanspreekpunt. Hij volgt de werken op van a tot z.

Alle bouwwerken worden uitgevoerd volgens de meest recente wetgevingen en energienormen. Hierbij gebruiken wij enkel kwalitatieve materialen en de nieuwste technieken. Wij komen graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Nadien stellen wij een vrijblijvende offerte op, volledig afgestemd op jouw wensen en budget. Neem vandaag nog contact met ons Wij helpen je graag verder!

Bij Algemene Bouwonderneming Sprenghers BV ben je verzekerd van vakmanschap

Klassieke nieuwbouw Kasterlee

Moderne nieuwbouw Averbode

Moderne nieuwbouw Geel

Moderne nieuwbouw met handelspand Hulshout

Moderne nieuwbouw Wommelgem

NIeuwbouw duowoonst Heultje

NIeuwbouw houtskelet Kontich

NIeuwbouw Manoir stijl duowoonst Westmeerbeek

NIeuwbouw recuperatie gevelsteen kruisverband Kasterlee

NIeuwbouw tweewoonst Westerlo

Algemene Bouwwerken Sprenghers
Bel 18 - 2440 Geel
0497 / 17 68 46
info@bouwwerkensprenghers.be
Algemene Bouwwerken Sprenghers
Bel 18 - 2440 Geel
0497 / 17 68 46
info@bouwwerkensprenghers.be