RENOVATIES

Totaalrenovatie - voor
Totaalrenovatie - voor
Totaalrenovatie - na
Totaalrenovatie - na

Zoek je een professionele en betrouwbare aannemer voor het verbouwen van een bestaande woning? Heb je nood aan meer ruimte in je woning en plan je de bouw van een aanbouw of achterbouw? Is het dringend tijd om een nieuwe gevelsteen te laten plaatsen zodat je woning beter geïsoleerd is? Algemene Bouwwerken Sprenghers heeft de nodige vakkennis en ervaring om deze bouwprojecten voor jou te regelen.

 

De renovatie van je woning wordt door ons grondig aangepakt zodat de woning daarna terug aan de huidige standaard voldoet en zodat het wooncomfort duidelijk verhoogd wordt. Wij hebben de nodige vakkennis en het personeel in huis om je woning te verbouwen, volledig volgens jouw wensen en plannen. Wij staan ook klaar voor het realiseren van een aanbouw, achterbouw of opbouw.

 

Naast deze verbouwingswerken zijn wij ook gespecialiseerd in gevelrestauratie. Hierbij plaatsen wij een nieuwe gevelsteen voor de bestaande gevel. Tussen de oude en de nieuwe gevelsteen plaatsen wij een isolatielaag. Hierdoor krijgt je woning niet enkel een nieuw uitzicht, maar je woning is tegelijkertijd veel beter geïsoleerd dan voordien. Voor meer informatie over het gebruik van steenstrips, verwijzen wij je graag verder naar de pagina steenstrips.

 

Algemene Bouwwerken Sprenghers neemt je renovatieplannen over en zorgt ervoor dat je wensen uitkomen. Wij garanderen je dat het allemaal snel, professioneel en netjes verloopt.

Kies voor kwalitatief vakmanschap voor je renovatiewerken

Renovatie Heverlee

Renovatie-aanbouw Herent

Renovatie-achterbouw Wespelaar

Renovatie-aanbouw Waarloos

Algemene Bouwwerken Sprenghers
Bel 18 - 2440 Geel
0497 / 17 68 46
info@bouwwerkensprenghers.be
Algemene Bouwwerken Sprenghers
Bel 18 - 2440 Geel
0497 / 17 68 46
info@bouwwerkensprenghers.be