AFWERKING

Algemene Bouwwerken Sprenghers
Algemene Bouwwerken Sprenghers

Wens je je nieuwbouwwoning of je renovatieproject volledig of winddicht te laten afwerken? Vloeren, plafonds, schilderwerken, ramen en deuren, … het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Algemene Bouwwerken Sprenghers.

 

Wij werken samen met een vast team van professionele onderaannemers die elk voor zich de nodige vakkennis en bekwaamheid kunnen voorleggen voor hun specialiteit. Ons team bestaat uit schrijnwerkers, schilders, elektriekers, stukadoors, tegelzetters en glasbedrijven. Al deze werken worden op maat afgeleverd binnen de vooropgestelde tijdsplanning.

 

Chris Sprenghers heeft een ruime ervaring in het begeleiden van bouwprojecten van het begin tot het einde. Hiervoor heeft hij de nodige bouwcoördinator opleidingen gevolgd en beschikt hij over de nodige certificaten. Een goede bouwbegeleiding kan je veel problemen en kopzorgen besparen. Zelf heb je slechts 1 aanspreekpunt. Chris staat persoonlijk in voor het aansturen en beheren van de contracten met de onderaannemers. Hij stelt met hen een planning op die strikt nageleefd dient te worden. Hij volgt de bouwwerken op van a tot z en begeleidt het team van onderaannemers die op de bouwsite werkzaam zijn.

 

Wens je graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor jouw bouwproject? Neem vandaag nog contact met ons op en wij geven je graag advies.

Alle bouwprojecten op maat en volgens afgesproken budget

Binnenafwerking 1

Binnenafwerking 2

Totaalrenovatie rijwoning met handelspand Tessenderlo

Algemene Bouwwerken Sprenghers
Bel 18 - 2440 Geel
0497 / 17 68 46
info@bouwwerkensprenghers.be
Algemene Bouwwerken Sprenghers
Bel 18 - 2440 Geel
0497 / 17 68 46
info@bouwwerkensprenghers.be