nieuwbouw

GESPECIALISEERD IN MODERNE NIEUWBOUWWONINGEN

Bouwplannen? Doe voor je nieuwbouw een beroep op Algemene Bouwonderneming Sprenghers BV. Wij hebben een ruime ervaring in de ruwbouw van rijwoningen, vrijstaande woningen, riante villa’s en kleine appartementsgebouwen. Wij bouwen woningen en appartementen in de door jouw gekozen bouwstijl, volledig volgens jouw wensen. Zo kan je een woning laten bouwen die volledig bij jou past.

Algemene Bouwonderneming Sprenghers BV is gespecialiseerd in de volledige ruwbouw van nieuwbouwwoningen en appartementen. Hierbij zorgen wij voor alle werken, zoals de graafwerken, grondwerken, funderingen, metselwerken tot het plaatsen van een gevelsteen. Ook kelders en betonnen trappen kunnen voorzien worden. Indien gewenst kunnen wij je woning ook winddicht opleveren. In dat geval zorgen wij ook voor de plaatsing van het dak, de ramen en deuren. Nog een stapje verder en je woning volledig afgewerkt opgeleverd krijgen? Dat kan! Wij werken samen met een vast team van onderaannemers die allemaal over de nodige vakkundigheid beschikken om de werken kwalitatief en duurzaam af te werken. In alle bouwprojecten is Chris Sprenghers je enige aanspreekpunt. Hij volgt de werken op van A tot Z.

Alle bouwwerken worden uitgevoerd volgens de meest recente wetgevingen en energienormen. Hierbij gebruiken wij enkel kwalitatieve materialen en de nieuwste technieken. Wij komen graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Nadien stellen wij een vrijblijvende offerte op, volledig afgestemd op jouw wensen en budget. Neem vandaag nog contact met ons Wij helpen je graag verder!

4 appartementen te Westerlo

exclusieve villa te Westerlo

moderne woning te Noorderwijk

moderne woning met poolhouse te Duffel

moderne woning te Winkelomheide

Algemene Bouwonderneming Sprenghers BV : de specialist in moderne nieuwbouwwoningen

Algemene Bouwonderneming Sprenghers BV

Bel 18

2440 Geel

0497 / 17 68 46

info@bouwwerkensprenghers.be

Bel 18

2440 Geel

0497 / 17 68 46

info@bouwwerkensprenghers.be

Bel Chris Sprenghers
Scroll naar boven